Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tapetia
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Spalatorie covoare Brasov
14 lei
Brand
Ridicare si livrare GRATUIT
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Suntem ajutorul dumneavoastra de nadejde, prin noi economisiti timp si castigati sanatate.

Este cunoscut faptul ca pentru a ne bucura de o viata sanatoasa, curatenia in mediul in care ne petrecem timpul este un factor esential. Acest lucru se aplica si in cazul covoarelor.

In timp, acestea pot aduna milioane de bacterii si acarieni care ne pot pune in pericol sanatatea. Tocmai de aceea intretinerea covoarelor este atat de importanta. Pentru acest motiv, TAPETIA vine in sprijinul dumneavoastra cu aces serviciu, folosind echipamente si utilaje profesionale, astfel incat covoarele vor arata ca noi intr-un timp foarte scurt. Spalarea se face in mod traditional, cu apa si detergent, asigurand o curatare in profunzime a texturii covorului, urmand ca uscarea sa se faca in incaperi special amenajate pentru a nu afecta calitatea si rezistenta covoarelor.

Toate acestea fac posibil ca intregul proces de spalare si uscare sa dureze de la 24 pana la 48 de ore, asigurand astfel o calitate ireprosabila. Mai mult decat atat, serviciile noastre va sunt oferite pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

Va asteptam sa va convingeti !
Din Gura in Gura